Forum użytkowników systemu wFirma.pl

SZUKAJ TYLKO W SEKCJI:



NOWOCZESNE NARZĘDZIA DLA PRZEDSIĘBIORSTW TYLKO NA wfirma.pl


 

Edge problem

  • Dodano: 27 gru 2020, 18:58
  • Nikt nie ma tego samego problemu 0
  • 3 odpowiedzi 3
Autor: maciekS
Nieprawidłowo strona działa na Edge.
Nie można dodać wydatku.
PRACOWNIK
  • Dodano: 28 gru 2020, 12:20
Dzień dobry,
nie odnotowaliśmy problemów w przeprowadzonych testach, natomiast prosimy o dokładniejsze opisanie wspomnianego incydentu. Dzięki temu będziemy w stanie dokładniej przeanalizować dany przypadek oraz udzielić pomocy. W przypadku dalszych problemów polecam zgłoszenie danego incydentu poprzez skorzystanie z funkcji "Zapytaj eksperta" w systemie wFirma.
Pozdrawiam
0 komentarzy 0
  • Dodano: 29 gru 2020, 13:47
Po kliknięciu dodaj wydatek fv, wyskakuje okienko do wprowadzania ale niestety tam gdzie jest pole do wpisywania dostawcy niedziała wyszukiwanie, pole jest martwe można tam wpisywać ale nie wyszukuje.
Więc wydatki wproadzam z telefonu i tu muszę pochwalić jest lepiej niż się spodziewałem.
1 komentarz 1
PRACOWNIK
  • Dodano: 29 gru 2020, 13:47
Dzień dobry,
dziękujemy za dokładniejsze opisanie problemu. Przekazuje Pana zgłoszenie do działu technicznego w celu analizy. Prosimy o cierpliwość. Dodatkową pomocą może być także informacja o wykorzystywanej przeglądarce oraz systemie operacyjnym. Dodatkowo prosiłbym o informację czy dany problem pojawia się także na innych przeglądarkach i komputerach?
Pozdrawiam
  • Dodano: 29 gru 2020, 13:48
Rozwiązałem problem, Kaspersky blokował działanie. Strona nie działała prawidłowo na wszystkich przeglądarkach.
Po odinstalowaniu antywirusa jest ok.
1 komentarz 1
PRACOWNIK
  • Dodano: 29 gru 2020, 13:48
Dzień dobry,
dziękujemy za podanie przyczyny występującego u Pana problemu, dzięki temu będziemy w stanie wykluczyć podobny problem jeśli wystąpi on u innych użytkowników systemu.
Pozdrawiam
Problem:
Edge problem