forum wfirma.pl
Forum użytkowników systemu wFirma.pl

SZUKAJ TYLKO W SEKCJI:



NOWOCZESNE NARZĘDZIA DLA PRZEDSIĘBIORSTW TYLKO NA wfirma.pl


 

Przywrócenie danych

Jestem zaniepokojony
  • Dodano: 2 tygodnie temu
  • Nikt nie ma tego samego pytania 0
  • 1 odpowiedź 1
Chciałam usunąć użytkownika, a usunęło się całe konto, jak przywrócić dane?
PRACOWNIK
  • Dodano: 2 tygodnie temu
Witam,
Nie ma możliwości przywrócenia usuniętego konta firmy ani konta użytkownika.
Usunięcie konta firmy należy potwierdzić zarówno wprowadzając hasło w systemie wFirma, jak i w otrzymanej wiadomości e-mail, gdzie zostaje zawarta informacja o tym, że wszystkie dane zawarte na firmie zostaną usunięte. W przypadku usunięcia użytkownika akcję tę należy potwierdzić wpisując hasło.
Natomiast jeżeli dany użytkownik nie został usunięty lecz odpięty od firmy poprzez akcję ODEPNIJ dostępną w zakładce USTAWIENIA - INNE - UŻYTKOWNICY to wówczas można je przypiąć z powrotem. W tym celu należy w podanej zakładce użyć akcji PRZYPNIJ. W nowym oknie będzie istniała możliwość podania adresu e-mail odpiętego użytkownika.
Załączam również artykuł pomocy w tym temacie: https://pomoc.wfirma.pl/-przypinanie-firmy-do-istniejacego-konta
Pozdrawiam
2 komentarze 2
  • Dodano: 2 tygodnie temu
sytuacja jest taka, że wchodząc w ustawienia nie pokazuje się żadna firma podpięta pod użytkownika. Oznacza to że firma została usunięta?
PRACOWNIK
  • Dodano: 2 tygodnie temu
Witam,
Proszę sprawdzić ustawienia filtrów znajdujące się pod tabelą z listą firmą, być może blokują one ich wyświetlanie.
Natomiast jeżeli na liście firm po zalogowaniu się do systemu nie widnieje żadna firma to wówczas oznacza, że konto to zostało odpięte od firmy. W takim przypadku należy zwrócić się do osoby posiadającej odpowiednie uprawnienia z prośbą o przypięcie Pani konto do firmy.
Pozdrawiam
Pytanie:
Przywrócenie danych