wfirma.pl  |  FAQ  |  Forum  |  Poradnik  |  Pomoc

Ewidencjonowanie sprzedaży Allegro

Przydałaby się jakaś forma integracji z Allegro.
Np. wystaw paragon sprzedaży do transakcji Allegro (z pomocą API Allegro)
Możesz .

Im popularniejszy pomysł, tam szybciej go rozważymy.

osobom podoba się ten pomysł
41

Planowane

januszM (24 sty 2011, 08:51)
Co z paragonami brak tej opcji obniża poziom i zakres dla wielu -dla mnie bardzo !
  • Jestem sfrustrowany
  • Komentarzy: 0
  • Komentuj

lub anuluj

Andrzej Lazarowicz (wfirma.pl) (24 sty 2011, 13:31)
jak już wcześniej pisałem rozważamy wprowadzenie paragonów sprzedaży

lub anuluj

magic (24 sty 2011, 13:49)
To wiadomo kiedy będzie gotowa integracja z POSTNET ??

lub anuluj

debkon (Debkon) (24 sty 2011, 14:00)
"..wprowadzenie paragonów sprzedaży" - koniecznie bo konkurencja narazie korzysta mając już te rozwiązania

lub anuluj

Andrzej Lazarowicz (wfirma.pl) (26 sty 2011, 13:54)
Na pewno w najbliższym czasie dodamy paragony sprzedaży.

lub anuluj

koshin (czuwamy.eu) (11 lut 2011, 09:53)
A jakakolwiek integracja z allegro - import danych kontrahentów chociażby ??
AT7777 (Abacus Team) (12 lip 2011, 08:36)
No niestety program nie zintegrowany z allegro to przeżytek, na allegro funkcjonuje setki tysięcy firm, ja muszę zmienić ten program na inny bo nie oferuje takiej integracji a przecież to dla informatyków banalnie proste, jak można sobie odpuścić najważniejszy rynek w Polsce?
Jakub W. (wfirma.pl) (30 sie 2011, 14:03)
Dzisiaj mogę oficjalnie potwierdzić, że integracja z allegro jest w planach na najbliższe miesiące

lub anuluj

Lech W. (31 paź 2011, 12:58)
wfirma jest naprawdę profesjonalnie wykonana. Naprawdę ogromny szacunek.

Natomiast nie widzę powodu dlaczego nie dodać możliwości wystawienia dokumentu paragonu. To jest taki sam dokument praktycznie jak faktura tylko bez nabywcy. Błagadam dodajcie to, bo muszę korzystać z usług konkurencji jednocześnie, żeby te cholerne paragony wystawiać i mieć integrację z webApi Allegro.

Proszę o podanie rzeczywistego terminu wdrożenia takiej ewidencji sprzedaży jak z kasy fiskalnej.
Piotr Sawicki (wfirma.pl) (31 paź 2011, 13:11)
Paragony niefiskalne pojawią się pod koniec listopada. Termin integracji z allegro nie jest jeszcze dokładnie znany.

lub anuluj

Batgraf (Batgraf) (19 sty, 00:26)
Czy jest szansa, żeby integracja z Allegro ruszyła w nabliższym czasie? Strasznie by sie to przydało. Przynajmniej ściąganie transakcji, tak, żeby wystawić rachunek/f-rę
staff85 (PCGREG) (19 sty, 00:30)
Cześć, już jest wprowadzone małe udogodnienie, używając nowego MS można w nim eksportować dane do CSV, po odpowiedniej przeróbce można te dane zaimportować do wfirmy i korzystać z nich przy wystawianiu FV. Może nie jest to doskonałe narzędzie, ale zawsze to coś :-)

lub anuluj

Batgraf (Batgraf) (19 sty, 00:35)
hmm, korzystam z nowego MS, ale gdzie jest ten export?

lub anuluj

Batgraf (Batgraf) (19 sty, 00:35)
mam :)

lub anuluj

Kefir (Eclair Software) (15 mar, 13:37)
Kiedy można się spodziewać integracji z Allegro? Chociaż pobierania danych kupującego, w zupełności by na początek wystarczyło;) Konkurencja nie śpi, a przyznam, że taki moduł integracji z Allegro zaoszczędził by mi (i nie tylko mi) wiele czasu.

lub anuluj

Batgraf (Batgraf) (15 mar, 13:40)
jestem MOCNO za :)

lub anuluj

Jano (www.iPendrive.pl) (18 mar, 10:39)
integracja z allegro - konieczna
My korzystamy ze sklepu home, który z allegro jest zintegrowany i pobiera zamówienia, wfirma zintegrowała się z home żeby automatycznie pobierać zamówienia ale te z allegro omija :) a importuje tylko te ze sklepu :) Program śliczny ale nie jest łatwo działać na trybie ręcznym.

lub anuluj

Andrzej Lazarowicz (wfirma.pl) (18 mar, 11:58)
Mamy to w najbliższych planach.

lub anuluj

inter-lumi (Inter-lumi) (25 mar, 20:20)
Witam a ,można jakiś konkretny termin zdeklarować bo te najbliższe plany ciągną się od zeszłego roku korzystam z wfirma i chciałbym wiedzieć Firma inter-lumi

lub anuluj

Odpowiedz (temat: Ewidencjonowanie sprzedaży Allegro)

dodaj zdjęcie
Wybierz nastrój