wfirma.pl  |  FAQ  |  Forum  |  Poradnik  |  Pomoc

Aktualizacja 27/28 stycznia 2012

Miło mi jest poinformować, że z końcem stycznia planujemy kolejną aktualizację naszego serwisu. Wprowadzimy szereg nowych funkcji w systemie:

* Wysyłka dokumentów emailem oraz pocztą przez postivo.pl
* "Pływające" filtry tabeli w przypadku długich tabel
* Import transakcji w formacie banku Inteligo
* Import transakcji w formacie banku PKO BP
* Import transakcji w formacie City Handlowy
* PIT36 / PIT36L za 2011 rok

chcielibyśmy również wprowadzić:

* Moduł Magazyn udostępniony do testów w pakiecie Fakturowanie
* Magazyn - praca na wielu magazynach
Jestem zadowolony
Możesz śledzić ten temat.
staff85 (PCGREG) (19 sty, 00:20)
Każda zmiana jest cenna :-) Zwłaszcza ta z magazynem. Jeszcze fajnie będzie jak Kadry zostaną troszkę rozbudowane, np. udzielanie premii pracownikowi :)
Ale, np.: "Wysyłka dokumentów emailem oraz pocztą przez postivo.pl " to już od jakiegoś czasu istnieje, sam czasem wysyłam emailem i pocztą positivo.

• Jestem zadowolony
  • Komentarzy: 1
  • Komentuj
Piotr Sawicki (wfirma.pl) (19 sty, 07:03)
Jest to wysyłka dokumentów z zakładki CRM, nie samych faktur.

lub anuluj

Wotek (WIT-MEDIA) (19 sty, 09:26)
Czy takie udoskonalenia jak ?
- Wyszukiwanie towarów po kodzie podczas wystawiania faktur czy innych dokumentów ?
- Czy Lista która jest rozwijana za pomocą ajax'a podczas wystawienia faktury będzie sortowana w/g nazwy a nie jak do tej pory w/g ID ?
- Czy nadal będzie można wystawić fakturę i nie wyskoczy żadna informacja, że brak produktu na magazynie ?

lub anuluj

Andrzej Lazarowicz (wfirma.pl) (20 sty, 10:37)
Wprowadzenie wyszukiwania produktów według kodu jest planowane w najbliższym czasie.
Nad sortowaniem zastanowimy się
Przewidujemy możliwość wystawiania faktur bez kontroli stanów magazynowych.

lub anuluj

Wotek2 (20 sty, 11:01)
Witam,

W najbliższym czasie, jakiś konkretniejszy termin Państwo znają czy np w lutym może się takie coś pojawić ?
Akurat to sortowanie co jest aktualne za pomocą ajaxa strasznie utrudnia pracę, szczególnie, że pod chromem jedyne przesuwanie odbywa się za pomocą scrolla w myszcze bo w ten w przeglądarce nie działa (znika)
Co do stanów magazynowych chodziło mi o to, że aktualnie wystawiając fakturę na produkt którego stan magazynowy wynosi 0 nie wyskoczy żadna wiadomość, że go nie ma.
Piotr Sawicki (wfirma.pl) (20 sty, 12:10)
Wkrótce w ustawieniach magazynu pojawi się opcja z możliwością włączenia kontroli stanów.

lub anuluj

niumara (PUH MAK Maniura Jerzy) (20 sty, 12:03)
Witam

wiec jesli teraz posiadam pakiet Fakturowanie i Ksiegowosc
ze wgledu na magazyn to po aktualizacji bede mogl przelaczyc sie na pakiet Fakturowanie z magazynem bez utraty danych ??
  • Jestem sfrustrowany
  • Komentarzy: 1
  • Komentuj
Piotr Sawicki (wfirma.pl) (20 sty, 12:14)
Problem dotyczy tylko samych stanów magazynowych produktów przy przełączaniu między prostym katalogiem produktów a modułem magazynowym. "Fakturowanie z magazynem" będzie kompatybilne z "Fakturowanie i Księgowość z magazynem".

lub anuluj

Ewelina (24 sty, 14:53)
Witam
A co z dalszą rozbudową Magazynu pod innym kątem np.kompletacją usług z towarami? Możliwość korzystania z Magazynu firm handlowo-usługowych jest w tym momencie prawie żadna więc jak mam testować Moduł :(

lub anuluj

Andrzej Lazarowicz (wfirma.pl) (25 sty, 07:25)
Pani Ewelino, tak jak nie raz obiecaliśmy funkcja kompletacji będzie dostępna w niedługim czasie. Proszę uzbroić się w cierpliwość.

lub anuluj

szarozielony (25 sty, 11:54)
wiem, że macie mnóstwo pracy, i wiele tematów do zrealizowania, ale zapytam o kalendarz. Czy planujecie w najbliższym kwartale coś aktualizować w tym temacie?

lub anuluj

Jakub W. (wfirma.pl) (27 sty, 23:34)
Aktualizacja zakończona, uwinęliśmy się w 20 minut :)

Udało się dodatkowo wprowadzić pracę na wielu magazynach, magazyn w pakiecie fakturowanie i import transakcji w formacie Getin Bank 24 (csv)

lub anuluj

szarozielony (30 sty, 08:49)
Super, a przemyśleliście temat kalendarza?
Jakub W. (wfirma.pl) (30 sty, 08:52)
temat kalendarza jest w realizacji (terminów nie podaję) -- w tej chwili jest na etapie zamykania projektu graficznego i funkcjonalnego -- wkrótce pokażemy jak będzie działał i wyglądał

lub anuluj

arasik (11 lut, 12:03)
Dzień w którym zdecydowałem się na rezygnacje z konkurencyjnego serwisu na Wasz okazał się strzałem w 10!! Powodzenia w dalszych usprawnieniach systemu.
  • Jestem zadowolony
  • Komentarzy: 0
  • Komentuj

lub anuluj

Ewelina (2 mar, 13:22)
Podobno pod koniec lutego miała być jakaś aktualizacja? czy była? i co zawierała? lub kiedy będzie?
niumara (PUH MAK Maniura Jerzy) (2 mar, 13:24)
No właśnie !

lub anuluj

Piotr Sawicki (wfirma.pl) (2 mar, 13:28)
Nie było aktualizacji, termin następnej nie jest jeszcze znany.

lub anuluj

Odpowiedz (temat: Aktualizacja 27/28 stycznia 2012)

dodaj zdjęcie
Wybierz nastrój